DIT GA JE DOEN

Bij EIFFEL ben je onderdeel van onze wereld van legal waar je samenwerkt met collega’s aan slimme juridische oplossingen op het gebied van compliance. Deze oplossingen implementeer je direct bij onze opdrachtgevers binnen de financiële sector. Hier treed je op als expert in compliance. In deze rol komen verschillende werkzaamheden op je af. Jij controleert en analyseert zeer complexe dossiers van nieuwe en bestaande klanten op basis van de geldende wet- en regelgeving. Samen met de risicoanalyse breng je een adviesrapport uit wat je communiceert naar interne partijen, zodat de opdrachtgever over de juiste documenten beschikt. Naast de beoordeling van de dossiers, signaleer je verbeteringen in de processen en uitvoering die je direct aanbrengt. Je vertaalt voorschriften en procedures in werkinstructies die je collega’s direct kunnen toepassen. Vanuit deze kennis pak jij de rol van coach voor onze jongere collega’s. Dit maakt jou het middelpunt van het team en bij afwezigheid van de teamlead ben jij in staat de verantwoordlijkheden over te nemen. Sterker nog, met jouw kennis en ervaring bestaat de mogelijkheid dat je direct als teamlead aan de slag gaat.

DIT BEN JIJ

Met jouw ervaring ken jij de wereld van compliance goed en weet je waar de komende jaren kansen ontstaan die mogelijkheden bieden voor onze dienstverlening op het gebied van compliance. Die ervaring in combinatie met de juiste vaardigheden en je natuurlijke nieuwsgierigheid maakt jou expert. Daarom heb je een juridische of financiële hbo- of wo-opleiding afgerond en aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van compliance, CDD/KYC binnen de financiële sector. Jouw kennis van compliance en financiële wetgeving is up-to-date en is de basis om als coach op te treden richting onze jongere collega’s. Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig, klantgericht en legt snel verbanden tussen verschillende dossiers. Je hebt ervaring met leidinggeven en het coachen van collega’s. Je beheerst de Nederlandse (en bij voorkeur ook de Engelse) taal zowel in woord als geschrift. Tot slot ben je bereid om in jezelf, jouw opdrachtgever en onze dienstverlening te investeren.

DIT KRIJG JE VAN ONS

Bij ons is werken in de wereld van legal veel meer dan een rol als compliance officer bij de opdrachtgever. Je bent legal consultant en vanuit die rol weet je, met jouw expertise, kansen te vertalen naar oplossingen. Bij EIFFEL krijg je dan ook alle ruimte om deze oplossingen verder te ontwikkelen. Samen met je collega’s uit andere expertises. Vanuit die rol zorg je ervoor dat EIFFEL op de kaart komt als speler binnen compliance.

Daarnaast ontvang je direct een contract voor onbepaalde tijd en heb je de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen. Dit kan bij de opdrachtgever of bij ons Legal Office met leuke collega's en een goede werksfeer. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast is jouw niveau is hoog, maar wij leggen de lat graag nog hoger. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel kennis als vaardigheden. Denk aan een rol als docent, de ruimte om een netwerk te creëren, leiderschapsvaardigheden op te doen en het podium om jezelf als expert te positioneren. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Met overuren creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je goede salaris. Een leaseauto, telefoon van de zaak, 25 vakantiedagen en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

Legal

Meer weten

Neem contact op met

Marco van de Geer
Recruiter
Timon Gerritsen
Recruiter

Op de hoogte blijven over jobs en events?