Dit ga je doen

Bij EIFFEL ben je onderdeel van onze wereld in legal waar je samenwerkt met collega’s aan slimme juridische oplossingen op het gebied van compliance. Deze implementeer je direct bij onze opdrachtgevers binnen de financiële sector. Als compliance medewerker bij EIFFEL ben jij dé poortwachter bij onze opdrachtgevers binnen de financiële sector. Jij controleert en analyseert complexe dossiers van bestaande en nieuwe klanten op basis van de geldende wet- en regelgeving. Je checkt of de wettelijk noodzakelijke documentatie aanwezig is in de dossiers. Wanneer je het vermoeden hebt dat er sprake is van malafide praktijken, zoals fraude of witwassen, meld je dit bij je relatiemanager. Je bouwt een adviesrapport op aan de hand van jouw analyse wat je vervolgens communiceert naar interne partijen zodat de opdrachtgever over de juiste documenten beschikt. Tevens ben jij aanspreekpunt voor collega’s met minder ervaring. Hierdoor vervul je een coachende rol wat jou direct een belangrijke schakel in het team maakt.

Dit ben jij

Met jouw ervaring ken jij de wereld van compliance en weet je waar de komende jaren kansen ontstaan die mogelijkheden bieden voor onze dienstverlening op het gebied van compliance. Die ervaring in combinatie met de juiste vaardigheden en je natuurlijke nieuwsgierigheid maakt jou expert. Daarom heb je een juridische of financiële hbo- of wo-opleiding afgerond en aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van compliance, CDD/KYC binnen de financiële sector. Jouw kennis van compliance en financiële wetgeving is up-to-date en is de basis om als coach op te treden richting onze jongere collega’s. Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag. Je neemt verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig, klantgericht en legt snel verbanden tussen verschillende dossiers. Je beheerst de Nederlandse (en bij voorkeur ook de Engelse) taal zowel in woord als geschrift. Tot slot ben je bereid om in je zelf, jouw opdrachtgever en onze dienstverlening te investeren.

Dit krijg je van ons

Bij ons is werken in de wereld van legal veel meer dan een rol als compliance medewerker bij de opdrachtgever. Je bent legal professional en vanuit die rol werk je dagelijks bij de opdrachtgever. Hier zie je kansen, die je weet te vertalen naar oplossingen. Bij EIFFEL krijg je dan ook alle ruimte om deze oplossingen verder te ontwikkelen, samen met je collega’s uit andere expertises.

Al vanaf het begin investeren wij in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen. Dit kan bij de opdrachtgever of bij ons op kantoor in ons Legal Office met leuke collega's en een goede werksfeer. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast krijg je veel ruimte voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Met overuren creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je goede salaris. Een leaseauto, telefoon van de zaak, 25 vakantiedagen en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Marco van de Geer
Recruiter
Timon Gerritsen
Recruiter

Op de hoogte blijven over jobs en events?