Afstudeerder Legal

Dit ga je doen

Voorop staat dat jij je studie afrondt en daar werken we nauwkeurig naartoe in de vorm van een meeloopstage. Hierbij geldt dat wij een match moeten hebben in de opdracht die jij uitvoert. Dit is bij ons op kantoor in het Legal Office waar je minimaal drie dagen per week meewerkt aan opdrachten in verbintenisrecht, arbeidsrecht of bestuursrecht. Hierdoor zet je een stap binnen de wereld van legal consultancy en invensteer je alvast in jouw talenten en ambities.

Dit ben jij

Om jou te laten slagen binnen de wereld van legal consultancy, staat voorop dat je in de afrondende fase zit van een rechtenstudie op hbo- of wo-niveau en heb je jouw cv al aangevuld met extra curriculaire activiteiten die passen bij je studie. Werk je mee tijdens je stage? Dan zit je bij voorkeur in de laatste fase van de WO-opleiding Rechtsgeleerdheid. Verder heb je goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden en kies je bewust voor een professionale organisatie als EIFFEL. Tot slot werk je in een team. Daarom ben je een teamplayer met een krtische, leergierige en pragmatische houding, maar ben je ook goed in staat om zelfstandig te werken.

Kom je voor een afstudeerstage? Dan heb je eventueel al enige ervaring opgedaan in het uitvoeren van een onderzoek, door bijvoorbeeld te participeren in onderzoeken van de universiteit. Daarnaast gebruiken wij de resultaten bij de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

In the end vieren we niet alleen dat je bent afgestudeerd, maar gaan we zeker ook in gesprek over een dienstverband. Daarom ben je tijdens je stage gewoon al one of us. Onze trainingen, opleidingen, borrels en events zijn voor jou toegankelijk, net als ons vitaliteitsaanbod. Bovendien organiseren we regelmatig dagen om met je mede-stagiairs samen te komen.

Dit krijg je van ons

Wij bieden de omgeving die jou past om met maximaal succes af te studeren. Letterlijk, want voor jou is altijd ruimte om te werken en te sparren op ons kantoor in Arnhem of onze locaties in Amsterdam en Eindhoven. Maar vooral door je te begeleiden vanuit onze juridische expertise. Of je nu meewerkt of afstudeert; jouw begeleider is legal consultant en expert in het vakgebied waar jij in werkt of jouw onderzoek aan hebt verbonden. En, niet onbelangrijk, een ervaren coach. Je ervaart letterlijk hoe onze oplossingen er in de praktijk uitzien door samen opdrachtgevers te bezoeken. Vanzelfsprekend past hier ook een stagevergoeding bij.

0
Ontdek meer
Gustave. Ambitieus, innovatief en baanbrekend. Hét magazine van EIFFEL
Gustave. Ambitieus, innovatief en baanbrekend. Hét magazine van EIFFEL. Sinds vandaag op de spreekwoordelijke planken. Verhalen van onze collega’s om jou als potentiële werkzoekende een beeld te geven van werken bij EIFFEL. Stap in onze wereld van Legal, Finance en Process en wie weet zien we jou binnenkort.
3
Ontdek meer
VIDEO: Zo groeit Annelies Hagoort in haar rol als jurist 2.0
Enerzijds staan we opgesteld om de ambities van onze klanten te realiseren. Anderzijds werken we hard aan de ontwikkeling van onze eigen expertise. Annelies Hagoort is jurist en coördinator van expertiseteam Consument en Recht. Bekijk hoe zij met haar team aan nieuwe oplossingen werkt.
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Stageovereenkomst
Hebben we een match? Dan regelen we jouw stageovereenkomst en zorgen we samen dat het bij jouw opleidingsinstituut wordt geregeld. Het complete verhaal ontvang je ook digitaal. Zo kun je dit nog eens rustig nalezen.
5
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma. Binnen één dag leer je alles over onze dienstverlening, the way we work en de inspiratie die wij uit topsport halen.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Loes Daniels
Campus Recruiter

Op de hoogte blijven over jobs en events?