Legal

Trainee Legal

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme juridische oplossingen bij jouw opdrachtgever. Dat kan een publieke organisatie zijn, maar ook een bank of verzekeraar. Daar krijg je alle ruimte om jouw verantwoordelijkheid te pakken op thema's als bezwaardossiers, beroepszaken, subsidieregels, vergunningsaanvragen of letselschadedossiers. Ondertussen start jouw toptalentenprogramma; je komt regelmatig naar kantoor om jouw skills en expertise te trainen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij investeren graag in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en maakt al na zes maanden de volgende stap op jouw carrièrepad. Natuurlijk hoort daar ook een groei in salaris bij. Al voor jouw eerste werkdag brengen wij een leaseauto bij je thuis en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn vanzelfsprekend.

Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit en het zit inmiddels in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Daarom spreken wij ook over ‘fit for the job’. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd. Wij bieden verschillende mogelijkheden om mentaal en fysiek fit te blijven. En dat gaat verder dan onze gym op de bovenste verdieping en dagelijks verse lunches. Zo organiseren we elke maand een sportevent, zoals kickboksen en beachvolleybal en hebben we een eigen bedrijfshockeyteam. Maar organiseren we ook trainingen om je mentaal fit te voelen, zoals time management en omgaan met conflicten. Zo is er voor ieder wat wils.

Goed om te weten

De juiste combinatie van kennis, vaardigheden en nieuwsgierigheid maakt ons expert. Daarom ben je in het bezit van een WO masterdiploma en heb je het juridische werkveld al leren kennen, bijvoorbeeld bij een rechtswinkel of tijdens een stage. Je bent nieuwsgierig naar thema’s als legal tech en vindt het interessant om die thema’s in een team van experts te ontwikkelen. Daarbij past de mentaliteit om graag in jezelf, jouw opdrachtgever en onze dienstverlening te investeren.
0
Ontdek meer
Video: NEW YEARS PARTY
Ambities mogen gevierd worden! Onze ingrediënten voor een geslaagd feestje: ruim 700 collega's en partners, een A-locatie in Amsterdam en heel veel bites, drinks, dance en entertainment. Check de aftermovie!
3
Ontdek meer
Blog: Creëer privacybewustzijn
Dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) sinds mei 2018 van kracht is, weten we allemaal. De vraag is echter of medewerkers op de hoogte zijn over de geldende privacyregels die daaruit voortkomen. Privacyjurist Indra van der Wolf beschreef in zijn blog drie stappen om het privacybewustzijn te vergroten. Lees hoe wij klanten van advies voorzien.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Mirjam Steuten
Recruiter

Op de hoogte blijven over jobs en events?