Legal

Trainee Legal

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme juridische oplossingen bij jouw opdrachtgever. Dat kan een publieke organisatie zijn, maar ook een bank of verzekeraar. Daar krijg je alle ruimte om jouw verantwoordelijkheid te pakken op thema's als bezwaardossiers, beroepszaken, subsidieregels, vergunningsaanvragen of letselschadedossiers. Ondertussen start jouw tweejarig talentenprogramma. De eerste zes maanden gaan we aan de slag met jouw ontwikkeling. Persoonlijke vaardigheden, intervisie en vitaliteit komen aan bod. Daarnaast investeren we in jouw juridische expertise door middel van kennismodules op inhoud om zo de theorie en praktijk dichter bij elkaar te brengen.

Na zes maanden maak je de volgende stap in jouw carrière. In de anderhalf jaar die volgen heb je vier keer intervisie met je traineegroep. Tijdens de intervisie werk je aan je carrièreperspectief.

Arbeidsvoorwaarden

Wij investeren graag in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en maakt al na zes maanden de volgende stap op jouw carrièrepad. Natuurlijk hoort daar ook een groei in salaris bij. Al voor jouw eerste werkdag brengen wij een leaseauto bij je thuis en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn vanzelfsprekend.

Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit en het zit inmiddels in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Daarom spreken wij ook over ‘fit for the job’. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd. Wij bieden verschillende mogelijkheden om mentaal en fysiek fit te blijven. En dat gaat verder dan onze gym op de bovenste verdieping en dagelijks verse lunches. Zo organiseren we elke maand een sportevent, zoals kickboksen en beachvolleybal en hebben we een eigen bedrijfshockeyteam. Maar organiseren we ook trainingen om je mentaal fit te voelen, zoals time management en omgaan met conflicten. Zo is er voor ieder wat wils.

Goed om te weten

De juiste combinatie van kennis, vaardigheden en nieuwsgierigheid maakt ons expert. Daarom ben je minimaal in het bezit van een HBO- of WO-diploma op het gebied van rechten en heb je het juridische werkveld al leren kennen, bijvoorbeeld bij een rechtswinkel of tijdens een stage. Je bent nieuwsgierig naar thema’s als legal tech en vindt het interessant om die thema’s in een team van experts te ontwikkelen. Daarbij past de mentaliteit om graag in jezelf, jouw opdrachtgever en onze dienstverlening te investeren.
0
Ontdek meer
KLANTCASE: Know Your Customer bij een grootbank: criminaliteit buiten de deur houden én werken aan een goede klantrelatie
Pleunie Thoonen en Mischa van den Broeck zijn vanuit EIFFEL betrokken bij de Customer Due Diligence (CDD)-pilot voor een Nederlandse grootbank. Pleunie als jurist op het vlak van CDD. En Mischa als business manager. Zij vertellen waarom Know Your Customer (KYC) meer is dan criminaliteit buiten de deur houden; namelijk ook werken aan een goede klantrelatie. Hoe ze de bank hiermee helpen. Welke ontwikkelingen ze zien op dit gebied. En waar ze trots op zijn.
3
Ontdek meer
BLOG: Koen van Jaarsveld over zijn verrassende loopbaan binnen EIFFEL
Veel mensen willen voordat ze ergens gaan solliciteren weten wat hun ontwikkelpotentieel binnen een organisatie is. Logisch. Toch weet je niet altijd van tevoren welke mogelijkheden een werkgever je te bieden heeft. Dat was de ervaring van Koen van Jaarsveld, toen hij in 2016 bij EIFFEL terechtkwam. De dynamiek in zijn loopbaan en de mogelijkheden die zich ontvouwden waren groter dan hij ooit had durven dromen. Koen vertelt waarom.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Mirjam Steuten
Recruiter
Priyanka Mewasingh
Professional Legal

Op de hoogte blijven over jobs en events?