Legal

Consultant Legal

Dit ga je doen

Je bent juridisch (business) consultant en daarmee gesprekspartner aan tafel. Bij organisaties van formaat adviseer jij op topniveau over strategie, beleidsontwikkeling en de implementatie van wet- en regelgeving. Dit doe je vanuit jouw juridische expertise bij opdrachtgevers in Profit, Public en Healthcare, variërend van gemeenten en de Rijksoverheid tot zorginstellingen, banken en multinationals. Denk aan thema’s als compliance, bezwaar en beroep, handhaving, arbeidsrecht, aanbestedingen of een rol als bedrijfsjurist. Of een rol als projectleider, waar je de verantwoordelijkheid van grote projecten draagt en junior consultants coacht. Ook is er ruimte om binnen jouw netwerk nieuwe business te ontwikkelen.

Dit ben jij

Jij hebt je sporen verdiend in de wereld van legal en kunt dus kansen creëren. Voor jezelf, voor jouw opdrachtgevers en voor EIFFEL. Je werkt en denkt op wo-niveau en ontdekt graag hoe innovaties het juridische werkveld slimmer kunnen maken. Daarin durf je ons uit te dagen.

Dit krijg je van ons

Al vanaf het begin investeren wij in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen. Dit kan bij de opdrachtgever of bij ons op kantoor in ons Legal Office met leuke collega's en een goede werksfeer. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast is jouw niveau is hoog, maar wij leggen de lat graag nog hoger. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelingen op zowel je kennis als (leidinggevende) vaardigheden. Denk aan een rol als docent, de ruimte om een netwerk te creëren en het podium om jezelf als expert te positioneren. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Met overuren creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je goede salaris. Een leaseauto, telefoon van de zaak, 25 vakantiedagen en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

0
Ontdek meer
Gustave. Ambitieus, innovatief en baanbrekend. Hét magazine van EIFFEL
Gustave. Ambitieus, innovatief en baanbrekend. Hét magazine van EIFFEL. Sinds vandaag op de spreekwoordelijke planken. Verhalen van onze collega’s om jou als potentiële werkzoekende een beeld te geven van werken bij EIFFEL. Stap in onze wereld van Legal, Finance en Process en wie weet zien we jou binnenkort.
3
Ontdek meer
BLOG: Berber Ittmann begeleidt junior juristen
Berber Ittmann, consultant legal, werkt sinds 2012 bij EIFFEL. Na bijna zeven jaar bij een opdrachtgever als jurist rechtsbijstand, wilde ze zichzelf verder uitdagen en haar kennis en ervaring op een andere manier inzetten. Sindsdien richt ze zich volledig...
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Voorstel
Omdat we nog steeds een match zijn doen wij jou natuurlijk graag een voorstel. Per telefoon lichten wij het voorstel toe en vervolgens ontvang je het complete verhaal ook digitaal. Zo kun je jouw toekomst nog eens rustig nalezen.
5
Cadeau
Akkoord? Dan bellen wij allereerst om te vieren dat we collega’s zijn! Vervolgens leggen wij de procedure uit: je ontvangt jouw arbeidscontract per mail en kunt die direct digitaal ondertekenen. Snel daarna neemt de leasemaatschappij contact met je op om thuis jouw auto uit te reiken. Cadeautje!
6
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma, dat geheel in het teken staat van gaming. In de tussentijd ben je altijd welkom op events en kennissessies, of heeft de business manager je zelfs al gebeld om de kansen binnen jouw vakgebied te bespreken.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Dzunia Hochstenbach
Recruiter
Marjolein Groothedde
Consultant Legal

Op de hoogte blijven over jobs en events?