Legal

Professional Legal

Dit ga je doen

Een rol als juridisch consultant is veelomvattend. Enerzijds ben jij de expert die adviseert, wet- en regelgeving implementeert en beleid ontwikkelt bij opdrachtgevers in profit, public en healthcare. Denk aan thema’s als bezwaar en beroep, bestemmingsplanprocedures, vergunningverlening en handhaving in de publieke sector en klachten, claims of contractmanagement bij profitorganisaties. Een rol als legal counsel is ook mogelijk. Anderzijds draag je actief bij aan de ontwikkeling van onze oplossingen. Door lid te zijn van een expertiseteam dat past bij jouw specialisme en door mee te bouwen aan ons Legal Office.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn gericht op groei en daarom krijg je veel ruimte voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Je vult werktijden flexibel in en door je uren maximaal te benutten, creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je prima salaris. Een leaseauto en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit en het zit inmiddels in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Daarom spreken wij ook over ‘fit for the job’. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd. Wij bieden verschillende mogelijkheden om mentaal en fysiek fit te blijven. En dat gaat verder dan onze gym op de bovenste verdieping en dagelijks verse lunches. Zo organiseren we elke maand een sportevent, zoals kickboksen en beachvolleybal en hebben we een eigen bedrijfshockeyteam. Maar organiseren we ook trainingen om je mentaal fit te voelen, zoals time management en omgaan met conflicten. Zo is er voor ieder wat wils.

Goed om te weten

Met jouw ervaring als jurist ken jij de wereld van legal en weet je waar de komende jaren kansen ontstaan. Daarnaast ben je minimaal op HBO-niveau afgestudeerd. Maar nu je de stap naar ons zet, word jij regisseur van jouw verdere ontwikkelperspectief. Door artikelen te schrijven, door een rol als projectleider aan te nemen of door innovaties te omarmen met jouw expertiseteam, kan zo’n ontwikkeling snel gaan. Of je kiest voor een rol als buddy of docent. Er is veel om te ontdekken.
0
Ontdek meer
KLANTCASE: Marjolein hielp de gemeente Montferland de nieuwe horeca-exploitatievergunning implementeren
Marjolein Groothedde , consultant legal, werkt ruim vier jaar bij EIFFEL. Zij zet haar kennis en ervaring als jurist met name in bij overheidsorganisaties. Bij de gemeente Montferland levert ze een adviserende en uitvoerende bijdrage aan de implementatie van een nieuwe regel in de APV, bedoeld om ondermijnende criminaliteit tegen te gaan. “Een leuk project voor een praktische jurist als ik: zelf de strategie bepalen en uitvoeren, keuzes maken, waarde toevoegen voor de klant én mijn skills verbeteren.”
3
Ontdek meer
WEEK VAN: Carine Nijman
Carine Nijman, legal professional, deelt haar werkweek. Als jurist binnen Legal Office, onderdeel van EIFFEL, behandelt ze zaken voor rechtsbijstandsverzekeraars. Elke dag is weer anders, want je weet nooit welke zaak de volgende dag op je bureau kan liggen. Lees hoe zij haar werkweek ervaart.
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Voorstel
Omdat we nog steeds een match zijn doen wij jou natuurlijk graag een voorstel. Per telefoon lichten wij het voorstel toe en vervolgens ontvang je het complete verhaal ook digitaal. Zo kun je jouw toekomst nog eens rustig nalezen.
5
Cadeau
Akkoord? Dan bellen wij allereerst om te vieren dat we collega’s zijn! Vervolgens leggen wij de procedure uit: je ontvangt jouw arbeidscontract per mail en kunt die direct digitaal ondertekenen. Snel daarna neemt de leasemaatschappij contact met je op om thuis jouw auto uit te reiken. Cadeautje!
6
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma, dat geheel in het teken staat van gaming. In de tussentijd ben je altijd welkom op events en kennissessies, of heeft de business manager je zelfs al gebeld om de kansen binnen jouw vakgebied te bespreken.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Dzunia Hochstenbach
Recruiter
Koen van Jaarsveld
Professional Legal

Op de hoogte blijven over jobs en events?