Finance

Consultant Finance

Dit ga je doen

Je bent finance (business) consultant en daarmee gesprekspartner aan tafel. Je adviseert en regisseert op topniveau over de implementatie van strategie, beleidsontwikkeling en thema’s als performance, integraties of efficiency. Jij draagt projecten die draaien om financieel beheer, data, analyses, rapportages, sturing en advies. Je coacht onze junior consultants in een rol als projectleider en pakt de ruimte om binnen jouw netwerk nieuwe business te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw niveau is hoog, maar wij leggen de lat graag nog hoger. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel je kennis als (leidinggevende) vaardigheden. Denk aan een rol als docent, de ruimte om een netwerk te creëren en het podium om jezelf als expert te positioneren. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Je vult werktijden flexibel in en door je uren maximaal te benutten, creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je prima salaris. Een leaseauto en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit en het zit inmiddels in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Daarom spreken wij ook over ‘fit for the job’. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd. Wij bieden verschillende mogelijkheden om mentaal en fysiek fit te blijven. En dat gaat verder dan onze gym op de bovenste verdieping en dagelijks verse lunches. Zo organiseren we elke maand een sportevent, zoals kickboksen en beachvolleybal en hebben we een eigen bedrijfshockeyteam. Maar organiseren we ook trainingen om je mentaal fit te voelen, zoals time management en omgaan met conflicten. Zo is er voor ieder wat wils.

Goed om te weten

Jij hebt je sporen verdiend in de wereld van finance en kunt dus kansen creëren. Voor jezelf, voor jouw opdrachtgevers en voor EIFFEL. Je werkt en denkt op WO-niveau en ontdekt graag hoe innovaties bijdragen aan de toekomst van finance. Daarin durf je ons uit te dagen.
0
Ontdek meer
VIDEO: Bekijk hoe Roy zijn kansen pakt bij EIFFEL
Roy Krukkert is consultant finance bij EIFFEL en nu ruim een jaar bij ons in dienst. “Ik krijg hier de ruimte om mijn eigen ideeën uit te werken. Zo heb ik de propositie ‘Van data naar inzicht’ ontwikkeld.” Hoe? Dat vertelt hij je graag.
3
Ontdek meer
KLANTCASE: Klaas onderzoekt de voortgang van duurzaamheid binnen gemeenten
Duurzaamheid staat met stip bovenaan de politieke agenda. De Nederlandse regering heeft de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties omarmd. Klaas Kelly, Consultant Gemeenten bij EIFFEL, verbaasde zich over het feit dat hij daarvan zo weinig terugziet bij gemeenten. Daarom startte hij een onderzoek naar duurzaamheid bij alle gemeenten van Nederland. Een initiatief dat door EIFFEL van harte toegejuicht wordt.
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Voorstel
Omdat we nog steeds een match zijn doen wij jou natuurlijk graag een voorstel. Per telefoon lichten wij het voorstel toe en vervolgens ontvang je het complete verhaal ook digitaal. Zo kun je jouw toekomst nog eens rustig nalezen.
5
Cadeau
Akkoord? Dan bellen wij allereerst om te vieren dat we collega’s zijn! Vervolgens leggen wij de procedure uit: je ontvangt jouw arbeidscontract per mail en kunt die direct digitaal ondertekenen. Snel daarna neemt de leasemaatschappij contact met je op om thuis jouw auto uit te reiken. Cadeautje!
6
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma, dat geheel in het teken staat van gaming. In de tussentijd ben je altijd welkom op events en kennissessies, of heeft de business manager je zelfs al gebeld om de kansen binnen jouw vakgebied te bespreken.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Eef Booltink
Recruiter
Roy Krukkert
Consultant Finance

Op de hoogte blijven over jobs en events?