Finance

Professional Finance

Dit ga je doen

Bij ons ben je onderdeel van onze wereld in finance waar je samen met collega’s slimme financiële oplossingen ontwikkelt. Jij hebt de ruimte om als financieel expert te opereren én mee te bouwen aan onze visie op finance. Daarnaast werk je dagelijks bij onze opdrachtgevers binnen de Profit en Public & Healthcare waarin je optreedt als specialist in jouw vakgebied. Denk aan de inrichting van een Control Framework en de beheersing van data, AO/IC processen of een rol als Financial of Business Controller. Jouw rol draait om financieel beheer, data, analyses, rapportages en op basis daarvan sturing en advies.

Dit ben jij

Voor jou is de wereld van finance geen onbekend terrein en je bent minimaal op hbo-niveau afgestudeerd. Maar nu je de stap naar ons zet, word jij regisseur van jouw verdere ontwikkelperspectief. Door kennissessies te organiseren met jouw expertiseteam of artikelen te schrijven, kan zo’n ontwikkeling snel gaan. Of je kiest voor een rol als buddy of docent. Er is veel om te ontdekken.

Dit krijg je van ons

Al vanaf het begin investeren wij in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen. Dit kan bij de opdrachtgever of bij ons op kantoor met leuke collega's en een goede werksfeer. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast krijg je veel ruimte voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Denk aan een leergang bij TIAS business school of een opleiding tot Register Controller. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Met overuren creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je goede salaris. Een leaseauto, telefoon van de zaak, 25 vakantiedagen en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

0
Ontdek meer
VACATURE: COMPLIANCE MEDEWERKER
Is compliance voor jouw geen onbekend woord en ben je klaar voor jouw volgende stap? Dan bieden wij jou graag die kans. Je gaat direct aan de slag bij een opdrachtgever van formaat. En samen met collega’s bouw je verder aan onze compliance dienstverlening.
3
Ontdek meer
VIDEO: Bekijk hoe Roy Krukkert zijn kansen pakt bij EIFFEL
Roy Krukkert is consultant finance bij EIFFEL en nu ruim een jaar bij ons in dienst. “Ik krijg hier de ruimte om mijn eigen ideeën uit te werken. Zo heb ik de propositie ‘Van data naar inzicht’ ontwikkeld.” Hoe? Dat vertelt hij je graag.
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Voorstel
Omdat we nog steeds een match zijn doen wij jou natuurlijk graag een voorstel. Per telefoon lichten wij het voorstel toe en vervolgens ontvang je het complete verhaal ook digitaal. Zo kun je jouw toekomst nog eens rustig nalezen.
5
Cadeau
Akkoord? Dan bellen wij allereerst om te vieren dat we collega’s zijn! Vervolgens leggen wij de procedure uit: je ontvangt jouw arbeidscontract per mail en kunt die direct digitaal ondertekenen. Snel daarna neemt de leasemaatschappij contact met je op om thuis jouw auto uit te reiken. Cadeautje!
6
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma, dat geheel in het teken staat van gaming. In de tussentijd ben je altijd welkom op events en kennissessies, of heeft de business manager je zelfs al gebeld om de kansen binnen jouw vakgebied te bespreken.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Eef Booltink
Recruiter
Vera van Egmond- van der Molen
Consultant Finance

Op de hoogte blijven over jobs en events?