Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
25 Apr 2024

Alumni Event Finance

25 Apr | 15:30 - 20:00 UUR

Op donderdag 25 april gooit EIFFEL de deuren open voor de allereerste Finance Alumni Borrel!

Dit wordt dé gelegenheid waar collega's, oude bekenden en nieuwe gezichten samenkomen om herinneringen op te halen en bij te kletsen. Maar wacht, er is meer! We willen deze avond ook wat pit geven met een vleugje inhoud en expertise. Daarom hebben we niemand minder dan Pim Betist uitgenodigd om ons te inspireren met zijn kennis over kunstmatige intelligentie en innovatie. Hij is een autoriteit op dit gebied, en we zijn ervan overtuigd dat zijn inzichten zullen bijdragen aan een boeiende discussie.

Het zou ons een genoegen zijn om jou ook te mogen verwelkomen! Of je nu recentelijk afscheid hebt genomen van EIFFEL of tot de oude garde behoort die nog steeds met dezelfde energie en enthousiasme betrokken is, iedereen is van harte welkom.

Het programma begint om 15:30 uur en wordt afgesloten met een informele borrel en een uitgebreid diner vanaf 17:30 uur.

Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Renée Disteli via 0651543878 - rdistelli@eiffel.nl of met Tom Legerstee via 06190096533 - tlegerstee@eiffel.nl. 

We zien je graag 25 april! Meld je aan via onderstaand formulier. 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 25 april!