Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
16 Aug 2023

EIFFEL Data Duels

16 Aug | 18:00 - 21:15 UUR

Doe mee aan ons FIFA & racing toernooi voor data professionals 

Vind jij het leuk om te voetballen op het virtuele veld of te racen in de Playseat, heb je een passie voor data én ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen EIFFEL? Lees dan snel verder! 

We nodigen je uit om jouw talenten te laten zien en jezelf te meten met andere gepassioneerde gamers met een liefde voor data. Het toernooi vindt plaats op woensdag 16 augustus en start om 18.00 uur in ons EIFFEL Clubhuis in Arnhem. Het evenement is meer dan alleen een toernooi. Het geeft je ook de gelegenheid om meer te weten te komen over een rol als Data Engineer, Data Scientist, BI Consultant of Data Translator binnen EIFFEL. Ons team gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden om jouw passie voor data om te zetten in een mooie carrière.  

Naast het opdoen van waardevolle inzichten en contacten, maak je kans op geweldige prijzen! Niet alleen de winnaar van het toernooi valt in de prijzen, ook onder de overige deelnemers worden er prijzen verloot.  

Dus: ben jij toe aan nieuwe stap in je carrière op het gebied van data? Schrijf je dan in voor EIFFEL Data Duels! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze dag vol data-inzichten, carrièrekansen, games en mooie prijzen. 

PROGRAMMA

18:00 uur ontvangst en welkomstwoordje 
18:15 uur hapje eten 
19:00 uur start duels
21:00 uur prijsuitreiking
21:15 uur einde toernooi

LOCATIE

Clubhuis EIFFEL
Meander 1061, 6825 MJ Arnhem

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Julia Hendriks via Whatsapp 06-57742075 of via de mail op jhendriks@eiffel.nl 

Meld je snel aan! 
Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 16 augustus!