Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
06 Jul 2023

Team EIFFEL Garden Event

06 Jul | 15:00 - 18:30 UUR

Kom op 6 juli naar Team EIFFEL’s Clubhuis en neem een sprong voorwaarts in je carrière als professional! 

Ben jij na je studie op zoek naar nieuwe kansen om je loopbaan een vliegende start te geven? We snappen dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Dus wat nou als je meerdere bedrijven tegelijk kan ontmoeten? Kom dit ontdekken tijdens het Team EIFFEL Garden Event en mis dit niet! Deze middag is speciaal ingericht om de kansen en mogelijkheden voor jou bij Team EIFFEL te ontdekken en bespreken. 
 
VERKEN JOUW CARRIÈREMOGELIJKHEDEN BIJ TEAM EIFFEL
Of je nu geïnteresseerd bent in projectbeheersing, zorg, finance, lokale overheid of een andere sector: Het Team EIFFEL Garden Event is de ideale plek om een breed scala aan carrièremogelijkheden te verkennen. Verschillende business units staan te popelen om gemotiveerde talenten toe te voegen aan hun team. We vertellen je graag hoe jij door middel van goede begeleiding, sterke teams en uitdagende opdrachten impact kan maken binnen jouw vakgebied. Bij de meest interessante opdrachtgevers in Nederland, van grote overheidsinstanties en bedrijven tot innovatieve startups en duurzame gamechangers!   
 
EEN MIDDAG VOL INSPIRATIE
Proef de sfeer in Arnhem en vraag ons het hemd van het lijf. Wij regelen de hapjes, drankjes en muziek. Bovendien is Kalian Sams, professioneel honkballer en talentcoach bij Team EIFFEL, aanwezig om je meer te vertellen over de connectie tussen topsport en het bedrijfsleven met tips & tricks die jij direct kan toepassen! Ontmoet Team EIFFEL!        
 
PROGRAMMA 6 JULI

  • 15:00  Inloop en ontvangst  
  • 15:15  Welkomstwoord directie  
  • 15:30  Topsporter Kalian Sams aan het woord  
  • 16:00  Kennismaken met de teams   
  • 17:15  Borrelen in het zonnetje met DJ, foodtrucks en meer!  
  • 18.30  Einde 


LOCATIE 

Clubhuis Team EIFFEL 
Meander 1061 in Arnhem 

CONTACT 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Charlotte Leenart via WhatsApp 06-83491068 of via de mail op cleenart@eiffel.nl 
 
Aanmelden kan tot dinsdag 4 juli 12.00 uur. 
Zien wij jou donderdag 6 juli?! 


 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 6 juli!