Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
06 Apr 2023

Open deur kennissessie | Lokale Overheid Fysiek Domein

06 Apr | 16:00 - 19:00 UUR

Voorblijven, niet bijblijven! Als marktleider Legal zijn we trots op onze kennis en expertise en het vermogen om te pionieren. Dit doen we niet alleen met de unit Lokale Overheid, maar ook samen met mooie opdrachtgevers waaronder gemeenten, waterschappen, provincies en omgevingsdiensten.

Met een vooruitstrevende unit blijven we altijd die ene stap voor als het gaat om de actualiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Omgevingswet, waaronder dossier stikstof en de impact van deze onderwerpen op gebiedsontwikkeling. Op 6 april steken de experts letterlijk de koppen bij elkaar om hierbij stil te staan.

Nog geen collega?
Voor dit evenement zijn er plekken beschikbaar om een graantje mee te pikken van de kennis die wij in huis hebben. In de tussentijd: lees hier alvast wat mooie ervaringen van de collega’s Julia en Michiel!

Het programma
 

  • 16:00  Inloop en eventjes uitchecken van het werk
  • 16:30  Aftrap met onze collega’s Michel, Robrecht, Chloë en Bart
  • 16.45  Eiffelaren & oud collega en advocaat Robert Wannink aan het woord over stikstof, gebiedsontwikkeling en de gevolgen in praktijk
  • 18.00  Borrel met hapjes


Locatie
Clubhuis EIFFEL
Meander 1061 in Arnhem

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie, je kan contact opnemen met Vera Koop via WhatsApp 06-26052418 of via de mail op vkoop@eiffel.nl

Aanmelden kan tot dinsdag 4 april 12.00 uur.
Tot donderdag 6 april!

 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 6 april!