Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
11 May 2023

Meet & Greet: BBQ met Team Data

11 May | 17:30 - 21:00 UUR

Word jij enthousiast van een mooi verhalend dashboard? Kun jij je helemaal verliezen in een Python-script? Ben jij een ware goeroe op het gebied van SQL? Zie jij uitdaging in het begeleiden van bedrijven in hun digitale transformatie? Dan ben je van harte welkom op onze Meet & Greet: BBQ met Team Data op 11 mei!
 

Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes maak je tijdens een BBQ kennis met de EIFFEL Community. We vertellen je meer over onze organisatie, onze opdrachten en onze expertise. Collega's uit het datateam zijn ook aanwezig, dus je kunt uit eerste hand horen hoe het is om in dit team te werken.
Ga in gesprek, stel je vragen en krijg een goed beeld van een carrière bij EIFFEL!

Team Data
Wij zijn een hecht team dat samenwerking, persoonlijke groei en een informele werksfeer hoog in het vaandel heeft. Met onze data ketenbrede expertise helpen wij klanten met het realiseren van hun ambities. Om dat te bereiken zijn we op zoek naar goede (en leuke) collega’s.

LOCATIE
Clubhuis EIFFEL
Meander 1061 in Arnhem

TIJDSTIP
17:30 uur aanvang
21:00 uur afsluiting

CONTACT
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Thomas Kraan via 06-26548773 of Julia Hendriks via 06-57742075 of stuur een e-mail naar tkraan@eiffel.nl of jhendriks@eiffel.nl. Dieetwensen kunnen via de mail doorgegeven worden.

Meld je snel aan! 
Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 11 mei!