Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
19 Apr 2023

Kennismakingsevent Supply Chain

19 Apr | 15:15 - 18:00 UUR

Kom op woensdag 19 april langs bij EIFFEL en leer EIFFEL en team Supply Chain kennen. 

Ontmoet het interne team en de collega consultants. Krijg inzicht over hoe het Supply Chain team werkt en wat je kan verwachten wanneer je als consultant aan de slag gaat. Ga in gesprek, stel je vragen en krijg een goed beeld van jouw carrière bij EIFFEL!

HET PROGRAMMA

15:15 - 15:30 uur

  • Ontvangst koffie/thee en lekkernij

15:30 - 17:00 uur

  • Plenaire sessie
  • Welkom bij team Supply Chain
  • Inspiratiesessie Minke Booij 
  • Ervaringen uit het werkveld 

17:00 - 18:00 uur

  • Afsluitende (netwerk)borrel


TEAM SUPPLY CHAIN

Binnen Team Supply Chain lossen we externe en interne verstoringen in Supply Chain op met interim capaciteit en projectmanagement. De juiste oplossing op het juiste moment, door onze operationele kennis te combineren met implementatiekracht. Zo helpen we klanten als klanten binnen de maakindustrie, groothandelsbedrijven en Retail op project en interim basis met verbeteringen in de S&OP, logistiek projectmanagement en datamanagement. 
  
Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil jij jouw ervaring en skills die jij de afgelopen jaren hebt verzameld inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? Meet Team Supply Chain! Tijdens dit kennismakingsevent vertellen we je meer over onze visie op Supply Chain, onze opdrachten en ervaringen van onze consultants. Proef de sfeer, ontmoet onze mensen en ontdek of EIFFEL en jij een match zijn 

Voormalig internationaal tophockeyster en Directeur Topsport bij Team EIFFEL Minke Booij vertelt je tijdens een inspiratiesessie meer over de paralellen tussen het bedrijfsleven en de topsport, iets waar we ons bij EIFFEL graag door laten inspireren!  

Wil jij graag een vervolgstap maken binnen de Supply Chain en ben je benieuwd naar deze middag? Meld je dan snel aan!

LOCATIE
Clubhuis EIFFEL
Meander 1061 in Arnhem

CONTACT
Heb je vragen of wil je meer informatie, je kan contact opnemen met Hallina Mattijssen op 06-57279807 of via de mail op hmattijssen@eiffel.nl

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 19 april!