Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
25 Oct 2022

Webinar: AVG compliance binnen de Rijksoverheid

25 Oct | 12:00 - 13:00 UUR

Hoe kan het dat overheden nog niet AVG compliant zijn? En nog belangrijker: hoe worden overheden AVG compliant, als ze dat nu nog niet zijn?

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is alweer even geleden in werking getreden en van toepassing sinds 25 mei 2018. In aanloop naar de inwerkingtreding van de AVG is er door overheden aandacht besteedt aan het goed inrichten van hun processen en systemen. Om de organisatie AVG-proof te maken en daarmee privacy van de burger te kunnen waarborgen.

Nu, ruim vier jaar na de inwerkingtreding van de AVG, zien we dat de Autoriteit Persoonsgegevens het afgelopen jaar veel boetes heeft uitgedeeld aan verschillende organisaties binnen de Rijksoverheid. Hoe kan het dat overheden nog niet AVG compliant zijn? En nog belangrijker: hoe worden overheden AVG compliant, als ze dat nu nog niet zijn?

In de webinar 'AVG compliance binnen de Rijksoverheid', gehouden door onze consultants Anne Britt van der Poel en Jan Brockötter, staan we stil bij deze vragen. Zij gaan hier vanuit hun eigen ervaring dieper op in en delen de valkuilen én best practices om AVG compliant te worden.

De webinar wordt live uitgezonden via YouTube. Wil jij 'm niet missen? Meld je aan en ontvang de link naar de webinar in je mailbox.

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 25 oktober!