Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
15 Nov 2022

ALL ABOUT: BUSINESS CONTROLLER IN 1 JAAR EVENT

15 Nov | 16:00 - 18:00 UUR

Ben jij nieuwsgierig naar het premium programma 'Business Controller in 1 jaar' en wil je graag informatie uit de eerste hand? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Op 15 november organiseren wij in ons clubhuis in Arnhem het event ‘All about Business Controller in 1 jaar'!


In  samenwerking met Nyenrode en de Baak finance professionals heeft EIFFEL een uniek premium en gratis jaarprogramma voor finance professionals opgesteld; Business Controller in 1 jaar! Gedurende een middag nemen we je inhoudelijk mee, inspireren we je met een sessie over impact maken als Business Controller en sluiten we af met een netwerkborrel. Kom jij ook? 

PROGRAMMA 

  • 16.00 – 16.30 uur     Inloop 
  • 16.30 – 17.30 uur     Eiffelaars Michel & Michiel over Impact maken als Business Controller
  • 17.30 – 18.00 uur     Netwerkborrel       


IMPACT MAKEN ALS BUSINESS CONTROLLER 

In het premium jaarprogramma word je middels de laatste kennis over jouw vakgebied, slim gebruik van data én toepassingen klaargestoomd om nu én in de toekomst jouw rol nog beter te kunnen vervullen. 
Hoe maak je als Business Controller maximale impact? Welke randvoorwaarden zijn belangrijk en welke keuzes kun je zelf maken om dit te bereiken? Hoe zorg jij dat je voorblijft en niet bijblijft? 

EIFFELaars Michel Thomassen en Michiel van Hoorn vertellen je hier alles over. Vanuit hun kennis en ervaring bespreken ze keuzes ten aanzien van positionering, afbakening, je rol als business partner én de instrumenten die je kunt inzetten als Business Controller. Hoe je het overzicht houdt en tunnelvisie voorkomt. Wanneer je impact maakt en hoe je dit maximaliseert. Wat ambieer je en wat is straks jouw legacy?

Kortom; een zeer waardevol event voor de slimme Business Controller van de toekomst. Gun jezelf die voorsprong en meld je aan! 

 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 15 november!