Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
13 Sep 2022

Webinar: het bezwaar van de toekomst

13 Sep | 14:00 - 15:00 UUR

Voorblijven, niet bijblijven én zeker niet achterblijven!

Dinsdag 13 september om 14.00 nemen Monica van den Brink & Marianne Hunting je mee in een korte maar krachtige sessie over de aanpak van bezwaar.

De gevolgen van de toeslagenaffaire heeft als geen ander de nadruk gelegd op het belang van de menselijke maat bij het handelen van bestuursorganen. Als (toekomstig) jurist is het dan ook razend interessant om te zien wat het belang is van de menselijke maat binnen de bezwaarfase.

In dit webinar nemen ervaren bestuursrechtjuristen binnen EIFFEL jullie mee over waarom de bezwaarprocedure zo’n belangrijke fase is en waarom bezwaar zich bij uitstek leent voor maatwerk.

Iedereen is welkom én voor iedereen zal deze sessie ook bijdragen aan nieuwe informatie, inzichten en kennis.

Ben jij nog geen collega van EIFFEL? Ook dan is er geen excuus om niet voor te lopen als jurist. Meld je daarom zeker aan om kennis te maken met onze professionals en pik een graantje mee van alle kennis die wij in huis hebben!

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je binnen 24 uur de bevestiging én in aanloop van het event (ongeveer 1 dag van tevoren) een email met de link naar het webinar.

Tot dinsdag 13 september?

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 13 september!