Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
13 Jul 2022

Let’s meet EIFFEL @ de Veluwe

13 Jul | 14:00 - 16:30 UUR

Maak kennis met EIFFEL op de pracht locatie De Werelt in Lunteren!

Overweeg jij EIFFEL als werkgever en wil jij het ‘werken bij EIFFEL gevoel’ ervaren op een laagdrempelige en toffe manier? Kom dan op woensdag 13 juli naar locatie De Werelt in Lunteren! Een prachtige locatie middenin de natuur waar je onder het genot van een hapje en drankje kennis kunt maken met de EIFFEL community. Geen lange gesprekken, CV’s schuiven of vervolgprocedures maar op een leuke manier kennismaken en sámen in gesprek over jouw mogelijkheden bij EIFFEL. Zowel onze Businessteams, Learning en Development, Directie én Recruiters staan voor jou klaar zodat jij in één middag een compleet beeld van ons krijgt. En wij van jou natuurlijk.

Kunnen we het goed vinden met elkaar? Dan ga je naar huis met een voorstel. Kortom, het levert je niet alleen leuke en informatieve middag op maar ook een concreet aanbod.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie en ook voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Mocht je geen vervoer hebben dan horen we het graag en kijken we samen naar een oplossing zodat je dit mooie event niet hoeft te missen :-)

PROGRAMMA

  • 13.30 – 14.00 uur          Inloop
  • 14:00 – 14:30 uur          Opening door Karima/topsporter  
  • 14:30 – 16:00 uur          De EIFFEL banenmarkt – meet the EIFFEL community 
  • 16:00 – 16:30 uur          Hapje en drankje


LOCATIE

De Werelt (Natuur congreslocatie)
Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren

AANMELDEN

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. We hebben een beperkt aantal plekken. 
Voor vragen kun je contact opnemen via recruitment@eiffel.nl

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 13 juli!