Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
23 Jun 2022

Digitale Kennissessie WOO: Wet open overheid

23 Jun | 16:00 - 17:00 UUR

Wat verandert en nu ten opzichte van de WOB, zorgt de wet écht voor verbetering en wat komt er kijken bij een gedegen implementatie? Deze kennis en expertise delen we graag met jou tijdens deze digitale kennissessie.

Digitale Kennissessie WOO: Wet open overheid
Donderdag 23 juni
16.00 - 17.00 uur


Op 1 mei 2022 is de WOB vervangen door de WOO: Wet open overheid. De WOO verplicht tot het actief - uit eigen beweging - openbaar maken van documenten door bestuursorganen. Wat verandert er nu ten opzichte van de WOB, zorgt de wet écht voor verbetering en wat komt er kijken bij een gedegen implementatie?

EIFFELaars Joanieke Oost & Moniek Bock zullen jullie meenemen in hun werkwijze, de uitdagingen en aanpak. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de contactpersonen, wijziging van werkprocessen, maar ook beleid ten aanzien van eisen die een bestuursorgaan aan de verzoeker kan stellen. Bij EIFFEL hebben we deze (en nog véél meer!) vraagstukken beantwoord en opgepakt. Deze kennis en expertise delen we graag met jou tijdens deze digitale kennissessie.

AANMELDEN

Meld je aan en wij zien jou graag op 23 juni! 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 23 juni!