Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
31 May 2022

Webinar: Recht van opstal in de praktijk

31 May | 12:00 - 13:00 UUR

Ben je benieuwd waarom je een recht van opstal zou vestigen en hoe wij dit instrument inzetten in verschillende projecten? Sluit dan vooral aan.

Team Grondgebruik en Vastgoed neemt je mee in haar praktijk. Deze keer over het belang van het recht van opstal.

Ben je benieuwd waarom je een recht van opstal zou vestigen en hoe wij dit instrument inzetten in verschillende projecten? Sluit dan vooral aan.

Onze collega Cathelijne de Bruijne werkt bij een gemeente aan een project op het gebied van recht(en) van opstal. Specifiek gaat het hier om de rioolleiding in particuliere gronden en de afspraken die hiervoor worden vastgelegd. Ook projectleider Anouk Visser krijgt in haar projecten regelmatig te maken met het maken van afspraken en het regelen van rechten voor ondergrondse kabels en leidingen.

Daarnaast werken onze EIFFEL collega’s bij enkele nutsbedrijven waar ze verantwoordelijk zijn voor de verwerving van gronden voor transformatorstations en het vestigen van zakelijke rechten voor kabel- en leidingtracés. Ze nemen je graag mee in de theorie én de praktijk!

 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 31 mei!