Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
25 Apr 2022

Walk & Talk met Legal Office

25 Apr | 15:00 - 16:30 UUR

Wil jij geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij Legal Office? Meld je aan voor onze Walk & Talk! De juristen van Legal Office laten je ons Clubhuis zien en delen graag zijn of haar ervaringen met jou! 

Heb jij een juridische achtergrond of ben je onlangs afgestudeerd of ben je nog bezig met je hbo of wo rechten? Wil jij geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij Legal Office? Meld je aan voor onze Walk & Talk! De juristen van Legal Office laten je ons Clubhuis zien en delen graag zijn of haar ervaringen met jou! 

EIFFEL Legal Office groeit en we zijn altijd op zoek naar potentiële nieuwe collega's. Maar wat doen de juristen bij Legal Office nu eigenlijk? Onze collega's vertellen jullie het graag! 

Middels een Walk & Talk nemen ze je mee in hun werk, de uitdagingen waar ze mee te maken hebben maar ook het plezier wat ze beleven in hun werk. Je ontdekt ons Clubhuis in Arnhem en de omgeving. Worden er ervaringen en interesses met elkaar uitgewisseld en ben je in de gelegenheid om al jouw vragen te stellen. Dit natuurlijk onder het genot van een drankje en een snack. 

LOCATIE

Clubhuis EIFFEL
Meander 1061 te Arnhem

AANMELDEN

Meld je aan en ervaar hoe het is om te werken als jurist bij Legal Office!
Aanmelden kan tot 22 april! 

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met Lesley Paul via 0626564650 of lpaul@eiffel.nl

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 25 april!