Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
18 Aug 2022

Thematafel: Demo dashboard (Power BI)

18 Aug | 17:00 - 20:00 UUR

Hoe bouw je een demo dashboard bij je huidige klant? 

Wil jij weten of je Power BI kan toepassen bij jouw organisatie/opdrachtgever? Een van de eerste stappen hiervoor is om je leidinggevende enthousiast te maken voor een Power BI dashboard. Dit gaat het beste door middel van een demo dashboard. Maar hoe komt de klant data in zo'n dashboard? Jasper Boerman kan jullie daar alles over vertellen! 

Tijdens deze thematafel worden twee financials aan de hand meegenomen door Jasper. Zij kunnen op deze manier ervaren hoe je de klant data zo goed mogelijk in Power BI kan krijgen. Op deze manier leren zij hoe je het beste een demo dashboard kan maken. 
Zo kun je een indrukwekkende demo geven aan je opdrachtgever of leidinggevend!

Deze thematafel is bedoeld voor iedereen die al voor een klein deel bekend is met Power BI, of ervaring heeft met het werken in Excel. 
Belangrijk om hierbij je eigen laptop mee te nemen!

PROGRAMMA

  • 17.00 - 17.30 Inloop in het sportcafé van EIFFEL
  • 17.30 - 18.00 Hapje eten bereid door onze chef Dennis
  • 18.00 - 20.00 Thematafel

LOCATIE

Clubhuis EIFFEL
Meander 1061 te Arnhem

AANMELDEN

Het gaat hier om een exclusief event! Meld je daarom snel aan middels de registratie knop! Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Pieter Walma van der Molen via pwvdmolen@eiffel.nl of 06-23742995

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 18 augustus!