Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
22 Mar 2022

Thematafel: Excel

22 Mar | 13:15 - 18:00 UUR

Het Thematafel Excel wordt een show en tell avond vol inhoud en inspiratie gegeven door Hans We

Het Thematafel Excel wordt een show en tell avond vol inhoud en inspiratie gegeven door Hans Weustink. Hierbij komen praktische elementen voor het gebruik van Excel voorbij, oplopend in niveau. Het doel van deze avond is dat iedereen er iets van leert, maar hopelijk vooral wordt geïnspireerd! Tijdens deze avond komen er gevorderde functies en menu opties aan bod, gevolgd door praktische rapportage/dashboard technieken en VBA-toepassingen.

Deze thematafel is bedoeld voor iedereen die meer wilt leren over Excel, en er al enige ervaring mee heeft.  Hierna zal duidelijk zijn wat alle mogelijkheden zijn bij het gebruik van Excel en kun je niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

PROGRAMMA

  • 17.00 - 17.30 inloop
  • 17.30 - 18.00 diner in ons restaurant
  • 18.00 - 20.00 inhoudelijk thematafel

LOCATIE

Clubhuis EIFFEL
Meander 1061 te Arnhem

AANMELDEN

Het gaat hier om een exclusief event! Meld je daarom snel aan middels de registratie knop! Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Pieter Walma van der Molen via pwvdmolen@eiffel.nl of 06-23742995

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 22 maart!