Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
09 Mar 2022

Horizontaal Toezicht: Controle en verantwoording in evenwicht

09 Mar | 13:15 - 18:00 UUR

Balanceert het succes van Horizontaal Toezicht op een dun draadje?  Wordt iets bedacht als instrument voor lastenverlichting nu alleen een verplaatsing van de lasten

Balanceert het succes van Horizontaal Toezicht op een dun draadje?  Wordt iets bedacht als instrument voor lastenverlichting nu alleen een verplaatsing van de lasten?

PROGRAMMA

Op dinsdag 22 maart organiseert Team Zorg binnen EIFFEL het webinar Horizontaal Toezicht. In dit webinar bespreken we de actuele ontwikkelingen op het gebied van Horizontaal Toezicht aan de hand van een aantal praktijkcases, met vooraanstaande namen uit de zorg. 

Zo zal onder andere Jitse Kok, Manager Naleving en Controle bij Zilveren Kruis ons vergezellen in een gesprek over het waarom achter HT, over verbetertrajecten en ervaringen. Hoe ziet de toekomst eruit?

Zoals jullie van ons gewend zijn zullen we ook inspiratie uit de topsport halen. Gouden medaillewinnar Kiran Badhoe vertelt over vertrouwen gezamenlijke doelen en over letterlijk op een dun lijntje lopen. 

PRAKTISCHE INFO

  • Webinar zal digitaal plaatsvinden. 
  • Tijd: 15.30 - 17.00 uur


INTERESSE?

Een must voor alle partijen die betrokken zijn bij Horizontaal Toezicht in de zorg! Meld je aan via onderstaande registratie knop!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merijn van der Steen via mbvdsteen@eiffel.nl of 0616582801

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 9 maart!