Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
05 Jan 2022

Jurist

05 Jan | 13:15 - 18:00 UUR

Dit ga je doen

Op papier ben jij meester in de rechten, je bent klaar voor misschien wel je eerste of volgende stap in

Dit ga je doen

Op papier ben jij meester in de rechten, je bent klaar voor misschien wel je eerste of volgende stap in je carrière. Je wilt verder, je wilt impact maken en werken aan het Nederland van morgen. Tegelijkertijd wil je ook je eigen ontwikkeling een boost geven, jij weet tenslotte dat je ontwikkeling niet stopt na het behalen van je studie maar dat dit slechts de eerste stappen zijn in je carrière. Werken bij EIFFEL betekent werken aan jezelf. Dit doe je door te zien, doen en vooral te ervaren, om vervolgens te ontdekken wat écht bij je past. Je weet al dat je hart hebt voor de maatschappij. Maar weet je ook al hoe het voelt om actief bij te dragen aan de toekomst van ons land?

Bij ons doe je in korte tijd ervaring op bij meerdere toonaangevende rijksorganisaties zoals ministeries en grote uitvoeringsinstanties, waar je anders niet zomaar binnen zou komen. Als junior jurist bij EIFFEL werk je aan afwisselende opdrachten, met de zekerheid van een vaste baan. Je gaat aan de slag met bezwaarschriften en beroepszaken, waarin je altijd op zoek gaat naar een oplossing voor het geschil buiten het formele juridische traject. Contracten opstellen, subsidievragen beoordelen en procedures voeren? Dankzij jouw inzet en goede beheersing van de Nederlandse taal pak je werkzaamheden als deze vanaf dag één op. Laten we samen ondernemen.

Als Junior Jurist bij EIFFEL neem je deel aan het Accelerator Program: een 2-jarig traineeship waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat. In 2 jaar tijd leer je the way we work, ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij extra wilt ontwikkelen. Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de klant. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de andere trainees vormen jullie 2 jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt. Daarnaast word je intensief gecoacht door een lead trainer en je eigen Performance Manager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda. Topsport is voor EIFFEL namelijk een onuitputbare bron van inspiratie. Het zit in onze mindset, in ons bloed. Als trainee ga jij dit ook ervaren. Tijdens het Accelerator Program word je continu geïnspireerd en gemotiveerd door topsporters om alles uit jezelf te halen. Hoe gaaf is dat! Kortom: het Accelerator Program is dé kickstart van jouw carrière.

Dit krijg je van ons

In ruil voor jouw inzet en harde werk, krijg je van ons wat je verdient.

  • Een bruto maandsalaris van 2.500 euro per maand;
  • Een onkostenvergoeding: 60 euro netto per maand;
  • Een elektrische leaseauto en OV-kaart;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een zakelijke telefoon met abonnement (ook voor privé gebruik);
  • Een groot aanbod aan training & opleidingen;
  • Premievrij pensioen;
  • Collectiviteitskorting.

Om jouw groei te faciliteren, maken we veel tijd en energie vrij voor begeleiding en coaching en hebben we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen. 

Dit ben jij

Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Je verstaat je vak en bijt je vast in vraagstukken. Hiermee weet je zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en blijf je groeien als jurist. 

Je biedt klanten de ''EIFFEL experience''. ''Dat is er één van EIFFEL'' zien we als kwaliteitstempel. Je zet altijd het stapje extra wat de klant niet verwacht, je neemt de klant mee in successen en uitdagingen, in verbazing en ideeën. 

Je bent nieuwsgiering, hebt zelf reflecterend vermogen en bent (een tikkeltje) eigenzinnig. Hiermee heb je een frisse blik bij alles wat je doet en bouw je actief mee aan de ''EIFFL community''. Want ondernemen doen we samen!

Werken bij EIFFEL

Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties. Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering. 

Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamelijke groeimindset. Hierbij werk je als EIFFELaar nooit alleen. 

Bij ons sta jij als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn. Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren. 

We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega's die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertise team, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van inhoudelijke artikelen. De cultuur van topprestaties, maar ook van werkplezier en mee ondernemen binnen een groeiend consultancy- & interim-bureau, maakt dat EIFFEL een omgeving biedt om alles en mee uit jezelf te halen.

Are you ready?

Zit je intussen op het puntje van je stoel? Dat moeten we hebben. Laat ons vandaag nog weten dat je meer dan blij wordt van deze vacature en wie weet zit jij binnenkort bij ons (digitaal ) aan tafel. Heb je vragen dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen of appen.
 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 5 januari!