Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
27 Jan 2022

Meesterweek: Recruitmentdag

27 Jan | 09:00 - 17:00 UUR

Maak kennis met EIFFEL tijdens de Recruitmentdag van De Meesterweek! 

Stichting Meesterweek is in 1989 opgericht met als doel de afstand tussen theorie en praktijk voor studenten met juridisch georiënteerde studies te verkleinen. Met het organiseren van themadagen, recruitmentevents en masterclasses, brengt de Meesterweek studenten in contact met het bedrijfsleven. Sinds de oprichting is het jaarlijks terugkerende evenement uitgegroeid tot het grootste juridische studentencongres van de Benelux, waarbij de ‘Meesterweek’ een begrip is gaan vormen onder zowel studenten als rechtsgeleerden. 

EIFFEL zal dit jaar aanwezig zijn op de recruitment dag, hier maken de studenten kennis met het werken bij EIFFEL en vertellen we hoe de topsport ons elke dag van voldoende motivatie voorziet om het verschil te maken voor onszelf en onze klanten.  
Laten we samen uitzoeken of EIFFEL binnen jouw toekomstperspectief past, tijdens of na jouw studie!

Zien wij jou daar?
Dit event vind digitaal plaats. Aanmelden kan nog via De Meesterweek.

Wil je alvast in contact komen of heb je vragen?
Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist Timon Gerritsen via 0612058388 of t.gerritsen@eiffel.nl

 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 27 januari!