Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
14 May 2021

E-housedag // Financiële instellingen

14 May | 14:00 - 16:00 UUR

Het gevoel dat je bij een organisatie hebt is een belangrijk aspect bij de keuze voor een baan. Maar hoe krijg je dat gevoel als je niet fysiek langs kunt gaan bij een bedrijf? Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor jouw carrière in deze tijd extra lastig is. Daarom organiseren wij op vrijdag 14 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur een E-housedag! Een mooie kans om vanuit het comfort van je eigen huis en jouw favoriete hoekje op de bank met EIFFEL kennis te kunnen maken.

Het gevoel dat je bij een organisatie hebt is een belangrijk aspect bij de keuze voor een baan. Maar hoe krijg je dat gevoel als je niet fysiek langs kunt gaan bij een bedrijf? Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor jouw carrière in deze tijd extra lastig is. Daarom organiseren wij op vrijdag 14 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur een E-housedag! Een mooie kans om vanuit het comfort van je eigen huis en jouw favoriete hoekje op de bank met EIFFEL kennis te kunnen maken. 

Tijdens onze E-housedag kom je alles te weten over EIFFEL, zodat jij kunt ontdekken of EIFFEL bij je past! Ook ga je ontdekken hoe jouw carrière pad binnen EIFFEL er uit kan komen te zien. 

Dus wil je meer inzicht krijgen in de mogelijkheden voor jou binnen EIFFEL? Meld je dan direct aan voor de E-housedag!
#werkenbijEIFFEL #kennismaken #Finance 
 

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 14 mei!