0

EIFFEL is een organisatie in beweging. De wereld verandert continu en EIFFEL begrijpt dat stilstand dan geen optie is. Als consultant heb je de mogelijkheid om mee te bouwen aan de toekomst. EIFFEL faciliteert actief de inbreng van werknemers, omdat zij kennis en kunde vanuit hun opdrachten – en daarmee de markt - meenemen. Voor mij biedt deze aanpak een duidelijke meerwaarde ten opzichte van mijn vorige werkgevers.

Na ruim tien jaar bij verschillende grote corporates te hebben gewerkt, overwoog ik om de stap naar zelfstandigheid te zetten. Ik kwam in contact met EIFFEL en voelde meteen een klik. De zekerheid van een vast salaris en het mooie netwerk van EIFFEL, overtuigden mij om als consultant in dienst te komen. Ik wist vrijwel direct dat ik kon starten bij Ahold, waar ik drie mooie opdrachten heb kunnen doen. Het is telkens weer een verrassing waar je terechtkomt en wat de wens is van de klant. Dat maakt het werk als consultant voor mij aantrekkelijk: afwisseling houdt mij wakker.

Dat ik bij EIFFEL de mogelijkheid krijg om mij in de breedte te ontwikkelen, vind ik een grote pre. Zo heb ik in het kader van een social return programma van NOC*NSF een topsporter met afstand tot de arbeidsmarkt begeleid naar zijn eerste job. Tevens ben ik mentor van een aantal EIFFEL-trainees. De dienstverlening van EIFFEL dient zich continu aan te passen aan een veranderende omgeving. Flexibiliteit wordt gevraagd. Ontwikkelingen op het gebied van business control en RPA (robotisering) volg ik nauwlettend en EIFFEL geeft de ruimte om mijn input in hun dienstverlening te verwerken. Dat geeft mij echt het gevoel van waarde te zijn, niet alleen voor een opdrachtgever, maar ook voor mijn werkgever!