0

"Na een aantal jaar bij de Koninklijke Landmacht te hebben gewerkt als controller, trad ik begin 2017 in dienst van EIFFEL. Ik houd van afwisseling, daarom spreekt projectmatig werken mij erg aan. De saamhorigheid die ik in het leger zo waardeerde, voelde ik ook direct bij EIFFEL. Dat was voor mij de doorslaggevende reden om hier aan de slag te gaan!

Ik kon gelijk aan de slag als financieel adviseur bij Provincie Gelderland. Daar heb ik veel geleerd in een compleet andere omgeving. Na ruim een jaar bij de provincie was ik toe aan een nieuwe uitdaging. EIFFEL denkt graag mee en stimuleert afwisseling en persoonlijke ontwikkeling. Momenteel ben ik projectleider bedrijfsvoering en financiën bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Deze rol vergt weer andere vaardigheden, met name op het gebied van leidinggeven. EIFFEL heeft diverse ‘in house’ trainingen waar ik me op relevante gebieden kan ontwikkelen.

Mijn rol bij EIFFEL beperkt zich niet tot de opdrachten die ik doedie ik uitvoer bij de klant. Ik heb ervoor gekozen om me aan te sluiten bij het expertteam ‘Business in Control’. In dit team ontwikkelen we, op basis van een vast raamwerk, concepten die aansluiten bij wensen van onze klanten. Ik verdiep me in de connectie tussen financial control en business control. Omdat ik graag mijn kennis deel met anderen, ben ik sinds kort ook onderdeel van de docentengroep. Voor 2019 ontwikkel ik samen met een aantal andere EIFFEL-collega’s (Eiffelaars) de leergang Rijksfinanciën. Ik haal veel voldoening uit het feit dat ik méér kan doen dan een opdracht alleen.

Ik leer steeds meer Eiffelaars kennen. Afgelopen zomer was ik met Jong Young EIFFEL op city trip naar Düsseldorf. Ik vind het mooi om op zo’n informele manier verbinding te maken met collega’s. Maar ook in een meer serieuze omgeving heb ik al goede contacten gelegd, bijvoorbeeld tijdens de training ‘fast close’, ‘power BI’ of master class ‘change management’. Eigenlijk is er altijd wat te doen binnen EIFFEL en kan je aansluiten waar en wanneer je maar wilt!”