0

Nieuwssites worden er mee volgegooid: de Belastingdienst staat de komende periode voor een flinke uitdaging.

De uitdaging 

Binnen het proces Inkomensheffing is de op dit moment behandelen hoeveelheid bezwaren van particulieren extreem opgelopen, door diverse oorzaken. Het gevolg hiervan is de door de Belastingdienst gewenste behandeltermijnen niet of onvoldoende gehaald worden. Een uitdaging dat zelfs de politiek raakt.

De rol van EIFFEL 

EIFFEL is als partij uitgenodigd om bij te dragen aan deze uitdaging. Met meerdere collega’s staan wij aan het

Jouw rol 

Als junior jurist ga je aan de slag met het behandelen van bezwaren binnen het proces Inkomensheffing van particulieren. Hiervoor heb je telefonisch of schriftelijk contact met de belanghebbende(n), neem je een standpunt in aan de hand van de wet- en regelgeving, zend je een voorgenomen beslissing toe en voer je, indien noodzakelijk, een hoorgesprek. Tot slot bereid je uitspraken voor. Je bent daarom in staat zelfstandig de regie de voeren over je werkzaamheden, maar bent ook niet bang om de hulpvraag te stellen. Voor bijvoorbeeld ingewikkelde bezwaarschriften en/of uitstralingseffect overleg je met de vaktechnische lijn.

  • Mooie opdrachtgever
  • Goede start van de carrière
  • Zelfstandige rol
  • Eigen dossiers
  • Meerdere collega’s van EIFFEL
  • Veel digitaal

Traineeship bij EIFFEL 

Naast je werk bij de opdrachtgever, start jouw tweejarig talentenprogramma. Het eerste half jaar staat in het teken van de persoonlijke ontwikkeling op vaardigheden, vitaliteit en vakkennis. Daarna promoveer je tot professional. In de 1,5 jaar die daarop volgen, kom je vier keer samen met je traineegroep voor intervisie op jouw carrièrepad. Lees hier meer over de wereld van Trainee bij EIFFEL.