Consultant Analytics

Dit ga je doen

Veel van onze klanten beschikken over een grote hoeveelheid data. Maar de stap van data naar inzicht, dat is een hele grote. Laat staan van inzicht naar toepassing. Jij werkt precies op dat snijvlak. Bij onze opdrachtgevers breng jij de kansen van data in kaart, vervolgens vertaal je die kansen naar slimme oplossingen. Soms individueel, vaak samen met onze consultants in legal, finance en process. Zo ben jij de schakel tussen data science en business.

Dit ben jij

Werken als data scientist betekent meebouwen aan onze groeiende tak van analytics. Ons team van data scientists werkt dagelijks aan onze ambitie om alle oplossingen in legal, finance, process met data te onderbouwen. Jij bent onderdeel van dat team en krijgt de kans om deze werelden met elkaar te verbinden. Daarbij past een afgeronde wo-opleiding en 5 jaar relevante ervaring in het vakgebied van big data en advanced analytics.

Dit krijg je van ons

Jij onderbouwt onze slimme oplossingen met het fundament dat data heet. Een innovatieve rol die je veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap oplevert. Je vult werktijden flexibel in en door je uren maximaal te benutten, creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je prima salaris. Een leaseauto en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.
0
Ontdek meer
VISIE: Ard Kees geeft zijn visie op datagedreven werken binnen de zorg
Als Manager Analytics is Ard Kees verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de analytics-dienstverlening voor klanten van en binnen EIFFEL zelf. Om een goed beeld te houden bij wat er in de markt gebeurt en wat organisaties willen, werkt hij zelf ook...
3
Ontdek meer
VIDEO: Dit was 2018
Dit was 2018. Een jaar vol fun, vitaliteit en gezelligheid. Met events voor klanten, feestjes op het strand, 400 dienbladen en 548 flessen champagne achter ons, gingen we knallend het nieuwe jaar in.
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Voorstel
Omdat we nog steeds een match zijn doen wij jou natuurlijk graag een voorstel. Per telefoon lichten wij het voorstel toe en vervolgens ontvang je het complete verhaal ook digitaal. Zo kun je jouw toekomst nog eens rustig nalezen.
5
Cadeau
Akkoord? Dan bellen wij allereerst om te vieren dat we collega’s zijn! Vervolgens leggen wij de procedure uit: je ontvangt jouw arbeidscontract per mail en kunt die direct digitaal ondertekenen. Snel daarna neemt de leasemaatschappij contact met je op om thuis jouw auto uit te reiken. Cadeautje!
6
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma, dat geheel in het teken staat van gaming. In de tussentijd ben je altijd welkom op events en kennissessies, of heeft de business manager je zelfs al gebeld om de kansen binnen jouw vakgebied te bespreken.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Natalie Hegeman-de Roos
Recruiter
Ard Kees
Director Analytics

Op de hoogte blijven over jobs en events?