0

Vergroot jouw voorsprong!

Voorblijven. Niet bijblijven.Jouw footprint bij de beste bedrijven van Nederland

Wij zijn EIFFEL. En wij helpen organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. Door mee te bewegen met verandering, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren. Of door functies tijdelijk in te vullen. Wij maken impact bij A-level bedrijven en zien start-ups met eigen ogen uitgroeien tot scale-ups. Die diversiteit aan organisaties, opdrachten, groeikansen, culturen, visies en mensen maakt werken bij EIFFEL bijzonder.

Hand in hand met topsport

Werk je bij EIFFEL, dan loop je zomaar sporthelden als Pieter van den Hoogeband, Nouchka, Fontijn of Jetze Plat tegen het lijf. Letterlijk. Topsport zit in ons DNA en is de oneindige bron om het elke dag sneller, slimmer en beter te willen doen. Nergens anders is zo zichtbaar wat nodig is om te groeien en duurzaam te presteren. Om ons heen hebben wij daarom een indrukwekkend elftal talentcoaches verzameld die jou inspireren en vooruit helpen. Met persoonlijke verhalen, intervisie en geleerde lessen uit de topsport.

Een leven lang leren

Samen maken we onze oplossingen slimmer en werken we hard aan jouw expertise. Aan continue groei op het snijvlak van kennis en vaardigheden. Kom gerust eens kennismaken.

Onze traineeships

Eiffelaars aan het woord

Verhalen

Komende events

EIFFEL Career days Legal

Ben je je aan het oriënteren op je eerste of volgende stap? En heb je een juridische achtergrond (hbo of wo)? Kom dan vrijblijvend naar onze EIFFEL Career Days in Arnhem.

Lees meer

EIFFEL on stage

Het gevoel dat je bij een organisatie hebt is een belangrijk aspect bij de keuze voor een stage. We heten je van harte welkom in ons clubhuis om sfeer te komen proeven. 

Lees meer

Business Control event

Wil je alles weten over de nieuwe ontwikkelingen én toekomst van Business Control? Dan is het event  Business Control. Voorblijven. Niet bijblijven. wat voor jou. 

Lees meer

Power BI als rapportage tool

Power BI, mensen hebben het telkens hierover.  Maar wat houdt het in? Op deze Thema-avond word je meegenomen in een aantal gave mogelijkheden die Power BI biedt voor (financiële) rapportages. 

Lees meer

Events bij EIFFEL

We vinden het belangrijk, maar vooral ook heel leuk om in nauw contact te staan met toekomstige Eiffelaars. Om kennis te maken met elkaar, elkaar uit te dagen, kennis te delen of gewoon voor de ontspanning en gezelligheid. Daarom organiseren we regelmatig online en fysieke events. 

En we zijn goed van start gegaan met een groot event bij E-sports Campus H20. Benieuwd welke events er de komende maanden op de planning staan? Kijk dan snel op onze eventpagina en schrijf je in!